Post Single Page




Tex – Mex Burrito

spravce

In Recepty Posted

Mleté maso, fazole, rýže a rajčata se propojí v lahodné  burrito a vytvoří tak jedno z nejoblíbenějších pouličních jídel na celém světě. Burrito můžete dokonce připravit i na vašem grilu a využít tak výhody přímého grilování na Outdoorchef, stačí otočit trychtýř a je to.

Burrito pro 4 osoby

Přibližně 600-800 g mletého hovězího masa

Slunečnicový olej

2 šalotky nebo cibule nakrájené na kostičky

20g sladké mleté papriky

20 g mleté uzené papriky

100g sladké kukuřice

100g fazolí ledvinek

1 avokádo

4-6 cherry rajčátek

Sůl | Pepř

Šťáva z jedné limetky

200g sýra čedar

4 velké pšeničné tortily

Trocha hlávkového salátu

Čerstvý koriandr

Nakládané papričky jalapeños

Příprava

Nejprve dáme mleté maso s trochou slunečnicového oleje na rozpálenou pánvičku a opečeme ho. Nyní přidáme na kostičky nakrájenou šalotku, kukuřici a ledvinky. Dochutíme sladkou mletou paprikou a uzenou mletou paprikou. Dále vezměte avokádo a vložte dužinu do mísy. Poté přidáme 4 nakrájená cherry rajčátka, sůl, pepř, limetkovou šťávu a slunečnicový olej a vše dobře promícháme.

V předposledním kroku vezmeme wrap a naplníme ho osmaženým mletým masem, nastrouhaným čedarem, avokádovým krémem, koriandrem, plátky jalapeňos a salátem.

Nakonec burrito prudce opečeme z obou stran na pánvi.

Přejeme dobrou chuť!

Váš Outdoorchef!